TUDUNG LABUH MOIST CREPE UNTUK UMRAH

Salam rindu dah nak mengupload sebagai pembukaan kita share dulu stok tudung-tudung baru ya.  Kali ini stock moist crepe suka sangat dengan kain moist crepe dia pun strecth jugak macam lycra tapi tak lah melekap sangat macam lycra tu.  Lagi satu kain moist crepe ni ringan selesa di pakai.

Tudung labuh kami ni bersaiz XL lebih labuh dari tudung-tudung labuh di pasaran.  Untuk memberi lebih effek kita dah berjaya memujuk model part time untuk menggayakan tudung-tudung labuh nie.

Ciri-ciri utama tudung kami:-

1. soft awning – tidak patah, senang untuk sujud

2. berlapik dagu – dagu jugak adalah aurat

3. Labuh sesuai untuk solat terus asalkan pakaian menetapi syariat dan sesuai untuk solat.

IMG_5206 IMG_5205

Untuk paparan warna lebih banyak boleh lihat seluruh warna di website kita  yang tertera di atas gambr atau klik sahaja gambar tu.

Harga sangat ekonomi hanya RM45.00 SAHAJA, TIDAK TERMASUK POS.

Beli dua helai FREE POS dalam Malaysia sahaja.

Untuk pesanan whatsapps kami di – 019-2883235

 

 

MY SHOP

Speak Your Mind

*