TUDUNG LABUH YANG BUAT RAMAI MEROYAN – sold out

Hhe he dah sebulan baru buat posting.  Kepala kering idea nak memblogging tu.  Website ni banyak kita share pasal tudung instant sarung dan tudung labuh shawl dua muka ya.

Nak merapu meraban benda lain memang tak mampu dah..bila tamak sangat buat dua-tiga page, dengan fesbuk dan insta ahh memanglah post pun ala-ala kadar.

Kali ini kita nak share tudung labuh shawl dua muka love danda yang buat ramai meroyan. Ada yang dah kasi sapu sampai 9 helai, warna ada sepuluh so 90% warna tudung labuh ni sudah ada dalam wardrobe nya.

Kak dan adik beradik pun bizi body kasi rembat tu pink blush sebab nak pakai sedondon masa kenduri kahwin anak sedara kami nanti.

love-danda2

 

love_danda

Dapatkan *LOVE DANDA INSTANT SHAWL* By Leez Empire™️
.
✔MATERIAL :Flamingo Chiffon (body) + Lycra Cotton (Awning Attached)
.
✔Ukuran : Bidang 60
labuh depan Belakang
(2.0m x 0.75m) Size L
.
✔Inner dalam LABUH menutupi leher.
.
✔Design: Instant Shawl Double Loop  EASY TO WEAR
.
✔Didatangkan dengan 10 pilihan warna yang menarik (TRENDY PASTEL COLOUR)
.
💖Dihiasi Lace & Diamond yang   EXCLUSIVE
💖Lebih Kemas & Terbentuk Elok
💖Jahitan Kebanyakan Shawl Branded
💖Breastfeeding Friendly
💖Solat Ready
💖Tak Jarang & Tak Panas
💖Minima Iron
💖Flowy
💖Tudung Adjustable
.
.
HARGA -RM69
.
.postage dari rm8.00 YA.

berminat nak berlove-love bulan february nie meh..order cepat ni bulan orang kahwin tau..cepatlah kalau nak sedondon ker berdondon-dondon ker.

whatsap jer Kak Bariah ni kat 0192883235

berminat nak cari duit lebih ker boleh lah dibawak berunding wassap jer, CARI ORDER kami yang poskan nanti. Diam-diam sudah

019-2883235

MY SHOP

Speak Your Mind

*