TUDUNG LAPIK DAGU – KOLEKSI PAISLEY

Kali ini admin gunakan model original ma, genuine punya bukan patung atau emocon lagi..Musim cuti sekolah anak sedara lepak kak rumah apalagi jadi gua punya model ler.  Wajah asli without make up, mok cik tak reti nak mekap-mekapkan ntah jadi rupe apa-apa karang. Selalunya jangan harap lah nak mbik gambo dia pemalu tahap gaban. Saja-saja bagi anak-anak sumer ada self confidence, bawa gi bukak booth a to z kena buatlah dari angkat barang, menyusun hinggalah layan customer.  I want them to know and experience field work BUKAN SENANG NAK SENANG ya..anak-anak. Kalau tak sanggup di lambung ombak, sila kan belajar bersungguh-sungguh dan kejor citer-citer korang.  Mok cik dah puas duduk dalam air cond sekarang mok cik nak jadi orang biasa-biasa jer yang penting AKU GUMBIRA.

Tukar! tukar! kepada yang labuh – Gedung Pakaian Muslimah sokong usaha anda.

P1040033

Tudung Ala Ariani – Corak Paisely

saiz L – warna hitam n coklat dan biru turqoise

sold

P1040025

Tudung soft awning – Corak Paisley

Saiz L – warna biru turqoise

RESTOK – AWNING HITAM – SOLD

P1040026

Tudung Soft Awning – Corak Paisley

Saiz L – warna biru

sold

P1040027

Tudung Saiz L – Corak Tribal-

Saiz L – warna oren/jingga

SOLD

P1040028

Tudung Soft Awning – Floral

Saiz L – warna coklat gelap/kelabu

sold

tudung-tudung kami cutting bulat sedikit jadi dapat menyorokkan lengan

dan sisi tubuh kita..we have saiz xl UNTUK customer yang pakai tudung labuh boleh request, paisley masih ada cuma warna taklah serupa dengan gambar-gambar yang kita upload sebab ini limited edition ya..

P1040030

ini pulak tudung twist – warna ungu

saiz xl – rm59.00 sahaja

akan datang kita upload lagi yang twist k!!

fabrik moist crepe

 

MY SHOP

Speak Your Mind

*