Tudung Paisely saiz L – ada lapik dagu – TEMPORARY OUT OF STOCKS

Lately saya adalah peminat tegar corak paisely..baju jer belum cari paisley lagi. Saya suka sebab corak ini evergreen sampai bila-bila bole h pakai, sama macam pencinta english cotton..dari zaman victoria sampai sekarang tulah dia coraknya warna jer lain..SWEET SWEET SANGAT.  Tudung yang ini saya namakan KOLEKSI NILAM berlainan sikit sebab tudung nie bahagian belakang lebih labuh dari depan hingga paraS pinggang so cover pinggang kita yang ramping tu ya. Labuh depan bawah paras dada.Photo0152

TDN MERAH HITAM

RM35.00

Photo0147

TDN – Pink

RM35.00

Photo0148

TDN JINGGA PELANGI

RM35.00

Photo0149

TDN – MAROON PELANGI

RM35.00Photo0151

ada 14 warna yang cantik-cantik sangat, awning nya pulak codroy jadi tidaklah melepek kat dahi tu..Raya ni gayakan dengan jubah arab hitam, peplum labuh plain atau baju kurung polos..Alamak terangkak beb..

P1040085

TDN – ungu orchid – sold

kombinasi warna ungu n jingga

RM35.00

P1040081

TDN – biru

kombinasi warna biru muda

RM35.00P1040082TDN – hijau

RM35.00

P1040083

TDN – Putih – SOLD

Kombinasi Hitam Putih

RM35.00P1040084

TDN – Ungu Putih

Kombinasi Warna Ungu dan Putih

Photo0136

TDN – Biru Turqoise

RM35.00

Photo0137 Photo0138

TDN – Ungu Pelangi

RM35.00

Photo0139

TDN – Hijau terang

RM35.00

Photo0140TDN – Hijau Tua

RM35.00

Photo0141

TDN BIRU – SOLD

RM35.00Photo0142TDN – Maroon Hitam

RM35.00

FABRIK LYCRA SPANDEK

Terimakasih kepada yang isi borang – mintak maaf sementara waktu stok ni da abis

kita check kalau ada lagi re-stok nanti kita update balik ya.

ataupun check lah stok tudung cotton soft awning kita masih ada lagi saiz L

terima kasih.

 

MY SHOP

Speak Your Mind

*