TUDUNG PRINTED OVAL AKA TUDUNG CIK KEDUT

Dah lama mengidam nak buat tudung printed oval ni aka nama tudung cik kedut, Tau tak kenapa sebab kat bahu tu ada pleated. Jadi bila di pakai ada efek beralun.

Paling best tudung printed  ni tak payah digosok dah basuk sidai jer, nak masuk mesin basuh pun buleh jugak. Tapi saya cerewet sikit saya tak akan campur dengan pakaian lain bila cuci.

Tudung printed pleated ini kami buat soft awning dengan kain scuba dan ada kekek dagu. Jadi boleh bawak solat terus.

Fabrik tudung printed ni saya gunakan kain lycra yang berkualiti ya kawan-kawan. Inilah tudung yang paling sesuai kalau anda kaki travel lipat kecik-kecik tak nampak kedut tau.

Kalau dah lambat nak keluar tu capai jer tudung nie terus sauk pakai. Cuma kemaskan sikit dengan brooch kat atas bahu memang dah lawo pun.

 

TUDUNG_CIK_KEDUT1

Tudung Kot PB Emerald Green

Gabungan corak english cotton yang cute weh

warna asas tu hijau gelap ya.

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT2

Tudung Kot PA White

Corak Abstrack Hitam Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT3

Tudung Kod PB Pink

Corak bunga-bunga englis rose

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT4

Tudung PB Kod Coklat

Corak Abstrack Coklat Putih

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT5

Tudung Kod PB Hot

Corak Bunga Panas

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT6

Tudung Kod PB Ungu

Corak Bunga Ungu

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TUDUNG_CIK_KEDUT7

Tudung Kod PB Merah Hitam

Corak Hitam Merah Abstract

SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

VHMH6718Tudung Kod PB Jingga

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

KEZV0443

Tudung Kod PB White

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

TWUR2566

 Tudung Ko PB – Yellow

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

IMG_6883

Tudung Kod PB – Blue

LABUH SAIZ XL

RM59.00 SAHAJA

Nk pinang tudung ni boleh wassap

https://www.wasap.my/60192883235

MY SHOP

Speak Your Mind

*