TUDUNG SARUNG EXPRESS PRINTED

Walaupun shawl manis monopoli tapi masih ramai pencinta tudung sarung nie.  Kenapa nak pakai tudung sarung?

  1. Ringkas
  2. Tak Payah Gosok
  3. Selesa nak buat kerja rumah dan kerja kat opis.
  4. Cepat nak bersiap tak payah cari pin tudung
  5. Nak solat put senang tak payah buka sarung jer telekung
  6. Nak gi exercise pun senang pakai tudung sarung,

Kali ini kami buat tudung kedut dan tudung sarung sekali.  Kalau ada yang nak labuh boleh order tudung kedut dan kalau nak sederhana labuh boleh ambik tudung sarung jer.  Walau pun shawl tu glamer giler tapi hari-hari tetap anda perlu ada tudung sarung jugak. Senang ada abang posto datang ntar barang ambik tudung sarung sauk jer buka pintu. Nak gi kuliah dah lewat lebih senang pakai tudung sarung sopan jer.

Kali ini kami buat tudung printed saiz L dan m sahaja mak hang lagi lah comel. Kedut tak nampak silap-silap 2 -3 kali pakai belum basuh lagi he he

Tak payah nak cari pin pin tudung, nak main dengan anak pun senang tak risau anak tertelan pin tudung.

Paling istimewa tudung kami dari soft awning yang tidak senang patah dan senang dibentuk.  Bonus tudung sarung kami memang ada kekek dagu. Lebih menyeluruh tutup aurat.

Tudung Ungu

Tudung Sarung Printed

Ungu

Saiz Labuh M

Muka standard

RM50.00

Tudung Biru

Tudung Sarung Printed

Biru

Saiz Labuh M

Muka standard

RM50.00

Tudung Emerald

Tudung Sarung Printed

Emeral Greed

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50,00

Tudung Sarung Jingga

Tudung Sarung Printed

Jingga

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

Tudung Floral

Tudung Sarung Printed

Floral

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

 

Tudung Merah Abstrack

Tudung Sarung Printed

Merah

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.00

 

Tudung Bunga Grey

Tudung Sarung Printed

Grey

Saiz Labuh L

Muka standard

RM50.000

 

MY SHOP

Speak Your Mind

*