TUDUNG TWIST OMBAK RINDU – LAPIK DAGU

Salam hari ini akak nak bergaya dengan tudung baru ya.  Customade tudung, exclusive untuk saya sahaja,  kalau ada yang berminat boleh order…sebab dia exclusive maka sikit atas sahaja dari tudung twist yang lain tu..cuma rm79.00 sahaja.  Tapi kalau nak segera pilih ajerlah yang ready stock tu sebab ni ambik masa shikit no…kena queue.pizap-twist ombak rindu

Nampak macam twist biasa tapi yang ini tak payah pusing sarung jer sebab dia dah kira instant pusing ya..

awing tu codroy.. sebab tu rega dia lebih shikit.

MY SHOP

Speak Your Mind

*